Exterieur

Vensterbanken, dorpels en gevelbekleding in vele steensoorten

  • Tijdloos en duurzaam
  • Ambachtelijke werkplaats
  • Altijd een eerlijke offerte

Natuursteen toepassingen voor buiten

Natuursteen is welhaast onverwoestbaar en kan dus ook uitstekend buitenshuis worden toegepast. Als upgrade van uw woning door het gebruik als gevelbekleding maar ook voor subtiele details zoals raamdorpels en vensterbanken. We leveren daarnaast ook allerlei natuursteen elementen voor in de tuin. Denk aan de afwerking van zwembaden, opstapjes en trappen of puur ter decoratie.

Vensterbanken voor buiten

Belgisch hardsteen en graniet zijn wat ons betreft de beste materialen om vensterbanken voor buiten van te maken. Omdat we hiervan ook veel op voorraad hebben kan er doorgaans snel geleverd worden. Hardsteen is blauwgrijs van kleur en relatief zacht. Graniet is er in vele kleurschakeringen. Afhankelijk van uw voorkeur wordt de vensterbank gepolijst of gezoet, een vakterm voor mat, afgewerkt. Op afspraak komen we langs om de dorpels in te meten en te plaatsen, maar dat kunt u ook zelf doen of in samenspraak met de aannemer regelen. Omdat we alles in eigen werkplaats maken, kunnen we maatwerk tot in de kleinste details verzorgen.

Contact opnemen

Bel: 06-36499860

Offerte aanvragen

Geheel vrijblijvend

Buitendorpels

Een dorpel wordt onder het kozijn gemonteerd. Dit geldt voor deur- en raamdorpels. In de deuropening spreken we in de volksmond veelal van een drempel of stofdorpel. Natuursteen is voor deze toepassingen van oudsher een goede keuze om reden van de slijtvastheid en de goede bestendigheid tegen vocht. ROPA natuursteen levert dorpels van graniet en hardsteen. Vorm en functie gaan voor deze toepassing hand in hand, naast de mooie uitstraling is de vochtwerende (en bij deuren tevens stofwerende) functie belangrijk. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste materiaalkeuze en profilering.

 

 

Gevelbekleding

Gevelbekleding is een van de fraaiste toepassingen voor natuursteen door de unieke uitstraling. Natuursteen is ook mooi toepasbaar voor de pui van een winkel of kantoor, als borstwering of gevelplint. ROPA levert maatwerk in hardsteen en graniet. Niet alleen voor nieuwe situaties maar ook voor het repareren en onderhouden van oude of zelfs historische gevels. Natuursteen is duurzaam en heeft goede temperatuur-regulerende eigenschappen; het warmt langzaam op en koelt andersom ook langzaam weer af. Het is een investering voor vele jaren.

Maak kennis met onze mogelijkheden

We leveren maatwerk voor gevelbekleding, vensterbanken, dorpels, sokkels, tuintafels en bijvoorbeeld buitenkeukens. Met de juiste materiaalkeuze kunt u jarenlang genieten van ons vakwerk. Met een vast netwerk van leveranciers kunnen we vrijwel elke materiaalsoort bestellen en bewerken in onze eigen werkplaats. Nieuwsgierig? U bent van harte welkom in Waaksens. Maak vooraf een afspraak, dan plannen we het bezoek in en kunnen we er alle tijd voor nemen. Dit kan eenvoudig via 06-36499860.

 

ROPA Natuursteen in het kort

Vakwerk in natuursteen, op maat gemaakt in eigen werkplaats. Vertrouw op onze jarenlange ervaring voor een eerlijk advies. Daar nemen we graag alle tijd voor.

06-36499860
info@ropanatuursteen.nl
Toarnwerterleane 3
8845 SE Waaksens

Route plannen

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:
Op afspraak van 07:30 tot 17:00 uur

Zaterdag:
Op afspraak

ROPA Natuursteen