Interieur afbouw

Tafels, schouwen, ornamenten en meer.

  • Vakwerk uit Friesland
  • Ook voor renovatie en onderhoud
  • 25 jaar ervaring in natuursteen

Natuursteen en woningbouw

Natuursteen wordt al honderden jaren toegepast in de woningbouw.
Het gaat lang mee, is hitte- en krasbestendig en door de vele kleuren en structuren is er altijd iets voor uw inrichting te vinden. Met de juiste machines zijn er bovendien vele bewerkingen mogelijk. Natuursteen wordt bijvoorbeeld toegepast rond haarden en kachels. Vanuit de eigen werkplaats leveren we daarnaast veel tafelbladen, trappen en randafwerkingen zoals plinten. Met deze natuurlijke materialen krijgt u altijd iets unieks.

Schouwen en open haarden

Haardbekleding van natuursteen is een eersteklas blikvanger. Heel praktisch tegelijk, het materiaal kan tegen warmte, laat zich eenvoudig schoonmaken en de stijl is door de vele bewerkingsmogelijkheden perfect aan te passen op de wensen van de klant. Op zoek naar een haardplateau of een schouw voor uw open haard of houtkachel, stap dan eens binnen in onze werkplaats (op afspraak). Goed advies is in ons vak namelijk erg belangrijk, zo is de hittebestendigheid afhankelijk van de steensoort en de dikte, iets om rekening mee te houden. Ook de plaatsing vraagt extra aandacht en doen we zelf. Zo dragen we zorg voor garantie, breekbaarheid en deskundigheid.

Oneindig veel mogelijkheden

Heeft u zelf een idee voor de toepassing van natuursteen en kunt u daarbij wel wat hulp gebruiken? Niets is ons te gek! We leveren maatwerk voor tafelbladen, trappen, opstapjes, muurafwerkingen, hardstenen vloerdorpels, sokkels, tuintafels, buitenkeukens en zo meer. Met het juiste advies kunt u jarenlang genieten van onze producten. Met een vast netwerk van leveranciers kunnen we vrijwel elke materiaalsoort bestellen en bewerken. Kom gerust bij ons langs in Waaksens. Bel vooraf even voor een afspraak 06-36499860, dan kunnen we de tijd nemen om alle wensen te bespreken.

ROPA Natuursteen in het kort

Vakwerk in natuursteen, op maat gemaakt in eigen werkplaats. Vertrouw op onze jarenlange ervaring voor een eerlijk advies. Daar nemen we graag alle tijd voor.

06-36499860
info@ropanatuursteen.nl
Toarnwerterleane 3
8845 SE Waaksens

Route plannen

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:
Op afspraak van 07:30 tot 17:00 uur

Zaterdag:
Op afspraak

ROPA Natuursteen