Restauratie en onderhoud

Duurzaam en kostenbewust in natuursteen

  • Vakwerk uit Friesland
  • Ambachtelijke werkplaats
  • Altijd een eerlijke prijsopgave

Natuursteen onderhoud & renovatie

Het renoveren van natuursteen is een duurzame keuze. Bij renovatie kunnen we bestaande natuursteen elementen zo onzichtbaar mogelijk herstellen, zodat de oorspronkelijke uitstraling behouden blijft. Denk aan een ombouw van een kachel of open haard, een keuken, een badkamer of gevelbekleding. Eigenlijk overal waar natuursteen is toegepast.

Voor het herstellen van schade komen we eerst altijd langs om de situatie op te nemen. Op basis daarvan kan er dan ook een prijsafspraak worden gemaakt. Voor het dagelijkse onderhoud adviseren we u graag over geschikte onderhoudsmiddelen. Impregneren kan een goede oplossing zijn om natuursteen langer mooi te houden met minimaal onderhoud, vraag ernaar.

Restauratie van natuursteen

Het restaureren van natuursteen is vakwerk, dat veel geduld en ervaring vraagt. We doen verschillende restauratie werkzaamheden. Bijvoorbeeld voor historische woningen of waardevolle grafmonumenten. De bestaande onderdelen worden hersteld, ontbrekende delen worden bijgemaakt en de herstelde situatie wordt zo afgewerkt dat het lijkt alsof het altijd al zo gezeten heeft. Na een grondige opknapbeurt kunnen de natuursteen elementen weer jaren mee. Meer weten over onze mogelijkheden voor het restaureren van natuursteen aan uw woning, kantoor of tuin elementen? Vraag Robert of Patrick vrijblijvend om advies en een bezichtiging op locatie.

Contact opnemen

Bel: 06-36499860

Offerte aanvragen

Geheel vrijblijvend

Herstellen en renoveren van gedenkstenen

Het onderhouden van gedenkstenen zijn betekenisvolle werkzaamheden. Denk aan het schoonmaken van de grafsteen, het zo nodig vastzetten van losse onderdelen en het herstellen van de voegen. Ook het opfrissen van de tekst en de eventuele decoraties kan door ons worden gedaan. Verzakking is eveneens een bekend probleem, de steen kan door ons weer netjes rechtgezet worden. Met de herstel en renovatie werkzaamheden zorgen we ervoor dat grafmonumenten in ere worden hersteld. Klik hier om een offerte aan te vragen.

ROPA Natuursteen in het kort

Vakwerk in natuursteen, op maat gemaakt in eigen werkplaats. Vertrouw op onze jarenlange ervaring voor een eerlijk advies. Daar nemen we graag alle tijd voor.

06-36499860
info@ropanatuursteen.nl
Toarnwerterleane 3
8845 SE Waaksens

Route plannen

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:
Op afspraak van 07:30 tot 17:00 uur

Zaterdag:
Op afspraak

ROPA Natuursteen