Over ons

Maak kennis met onze werkwijze in natuursteen

  • Ruim 25 jaar ervaring
  • Eerlijke prijzen
  • Afspraak = afspraak

Vakwerk in natuursteen

Natuursteen producten maken en toepassen vraagt jarenlange ervaring als je het écht goed wilt doen. Daarom hebben wij, Robert en Patrick onze krachten gebundeld in ROPA natuursteen. Ons vak is de productie en montage van keukenbladen, vensterbanken, dorpel met neuten en bijvoorbeeld gevelplinten. We werken met natuursteen en composiet.
Een specialisme dat we daarnaast met veel gevoel en aandacht doen is grafmonumenten. Bijzondere aanvragen gaan we samen eigenlijk nooit uit de weg. We onderscheiden ons door kleinschaligheid, eerlijk vakwerk en oprechte aandacht voor de klant. We willen mooi werk leveren, van de eerste vrijblijvende schets tot de oplevering van het eindresultaat.

Voor particulier en professional

In eerste aanleg werken we voor particulieren, juist om dat we hier met extra aandacht en persoonlijk advies een verschil kunnen maken ten opzichte van andere aanbieders. Maar dezelfde kernwaarden worden ook gewaardeerd door professionals. Aanvragen vanuit de aannemerij, keuken- en sanitairbranche en bijvoorbeeld de meubelmakerij nemen we dan ook graag aan. Onze werkplaats is gevestigd in Waaksens. Alle bewerkingen kunnen door onszelf uitgevoerd worden, de nodige machines zijn daarvoor allemaal aanwezig. Voor elke opdracht wordt een heldere offerte op maat opgesteld, afspraak is afspraak. Bij ons geen onnodige drukte of overhaaste beslissingen, in tegendeel, het menselijke aspect is belangrijk om de opdracht correct uit te voeren zo vinden wij.

Vrijblijvend het beste advies

Heeft u plannen voor het toepassen van natuursteen voor in of rond uw huis of bedrijfspand? Op zoek naar een geschikte partij voor het maken van een grafmonument? Vertrouw dan op onze jarenlange ervaring en de persoonlijke benadering. Aan de hand van voorbeelden nemen we u graag mee langs de vele toepassingsmogelijkheden van natuursteen. In onze werkplaats staan diverse machines opgesteld, voor bijzondere opdrachten draaien we onze handen dan ook niet om, kom maar op! Met een vast netwerk van leveranciers kunnen we vrijwel elke materiaalsoort leveren. Interesse gewekt? Bel ons voor het maken van een afspraak.

ROPA Natuursteen in het kort

Vakwerk in natuursteen, op maat gemaakt in eigen werkplaats. Vertrouw op onze jarenlange ervaring voor een eerlijk advies. Daar nemen we graag alle tijd voor.

06-36499860
info@ropanatuursteen.nl
Toarnwerterleane 3
8845 SE Waaksens

Route plannen

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:
Op afspraak van 07:30 tot 17:00 uur

Zaterdag:
Op afspraak

ROPA Natuursteen