Gevelbekleding

Maatwerk in hardsteen of graniet

  • Eigen werkplaats
  • Ook voor restauratie en onderhoud
  • Vakwerk met 25 jaar ervaring

Natuurstenen gevelbekleding

Gevelbekleding in natuursteen, ook bekend onder de noemer gevelplinten of gevelbeplating, is bij ons uit voorraad leverbaar in Belgisch hardsteen of graniet. Zowel geschuurd als licht gezoet afgewerkt. De uitstraling is altijd luxe en tijdloos. Op zoek naar een speciale afwerking, vraag ernaar, in onze eigen werkplaats kunnen we de meeste bewerkingen namelijk prima toepassen. Bijvoorbeeld het op maat maken van binnen- en buitenhoeken voor uw gevelbekleding of de reparatie of restauratie van een bestaande situatie. Van de eerste schets, tot het zagen en verder bewerken, alles wordt door onszelf gedaan. Aansluitend op de gevelbekleding leveren we ook dorpels voor ramen en deuren in dezelfde stijl. Veelal uit eigen voorraad, dus snel geleverd.

Karaktervol hardsteen of stijlvol graniet

Binnen onze collectie natuursteen voor gevelplinten kunt u kiezen uit Belgisch hardsteen en graniet. Hardsteen is betaalbaar en is een populaire keuze door zijn fraaie blauw-grijze tint. Graniet is harder en is voor dit doel veelal donkerder grijs tot helemaal zwart. Beide geven uw woning een stijlvol accent, passend bij huizen met een landelijk karakter. Zwart is een veel gevraagde optie omdat dit past in de hedendaagse industriële look. Voor het complete plaatje leveren we ook de bijpassende dorpels en andere natuursteen elementen voor het afwerken van uw woning. Vraag ernaar in onze showroom.

Afwerking

Natuursteen kan op verschillende manieren worden afgewerkt. Denk aan gepolijst/glanzend, gezoet/zijdeglans of ruw bekapt (zoals frijnwerk aan Belgisch hardsteen). Voor ieder gebruik van natuursteen kun je de afwerking ervan zelf bepalen.

In de werkplaats in Waaksens zijn meerdere voorbeelden aanwezig om je hiermee op weg te helpen. Maak vooraf een afspraak 06-36499860 en laat je inspireren. Je bent van harte welkom!

ROPA Natuursteen in het kort

Vakwerk in natuursteen, op maat gemaakt in eigen werkplaats. Vertrouw op onze jarenlange ervaring voor een eerlijk advies. Daar nemen we graag alle tijd voor.

06-36499860
info@ropanatuursteen.nl
Toarnwerterleane 3
8845 SE Waaksens

Route plannen

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:
Op afspraak van 07:30 tot 17:00 uur

Zaterdag:
Op afspraak

ROPA Natuursteen