Keukenbladen van natuursteen

Uitgebreid assortiment van de beste materialen

  • Vakmanschap in keukenbladen
  • Ruim 25 jaar ervaring
  • Eigen werkplaats

De beste basis voor elke keuken

Natuursteen is onverslijtbaar, kan tegen een stootje en laat zich keer op keer eenvoudig reinigen. Houdt u van koken? Of wilt u vooral een praktische en betaalbare oplossing? Dan houden we daar in de keuze van het materiaal rekening mee. Van oudsher wordt veel graniet toegepast, maar klanten kiezen bijvoorbeeld ook voor een composiet oplossing. Aanrechtbladen worden door ons gemaakt van Belgisch hardsteen, composiet, marmer, graniet en kwartsiet. Afgewerkt in hoogglans of mat.

Uitgebreid assortiment van de beste materialen

De uitstraling van natuursteen is als geen ander. Voeg daar onze maatwerk bewerkingen aan toe en u heeft een uniek product in handen dat stijlvol en tijdloos is. Omdat we alles zelf maken zijn er ook vele extra bewerkingen mogelijk zoals voor een spoelbak, kraan of Quooker. We hebben voor onszelf bewust gekozen voor een compacte bedrijfsvoering waarbij de klant rechtstreeks met de makers om tafel kan. Dat doen we in alle rust en met de verschillende materialen bij de hand. Gewoon heel praktisch. Van de meeste bewerkingen kunnen we bovendien voorbeelden laten zien. Zo weet u vooraf exact waar u opdracht voor geeft.

Topkwaliteit plaatmateriaal

Met meer dan 25 jaar ervaring in natuursteen staan we voor u klaar met een eerlijk advies over alle beschikbare natuursteen soorten. We kopen onze materialen in bij internationale groothandels en beschikken zo over de beste selectie natuursteen voor elk keukenproject, of dat nu nieuwbouw of renovatie betreft. Natuursteen is krasbestendig, eenvoudig te reinigen en ontzettend duurzaam. Voor elke stijl is er wel een passende keuze. De verscheidenheid in kleuren en structuren is namelijk enorm. Daarnaast kan er ook in de afwerking worden gevarieerd, van gepolijst tot mat (gezoet) en met diverse randafwerkingen.

ROPA Natuursteen in het kort

Vakwerk in natuursteen, op maat gemaakt in eigen werkplaats. Vertrouw op onze jarenlange ervaring voor een eerlijk advies. Daar nemen we graag alle tijd voor.

06-36499860
info@ropanatuursteen.nl
Toarnwerterleane 3
8845 SE Waaksens

Route plannen

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:
Op afspraak van 07:30 tot 17:00 uur

Zaterdag:
Op afspraak

ROPA Natuursteen