Vensterbanken voor buiten

Mooiste oplossingen voor buiten

  • Tijdloos en duurzaam
  • Ambachtelijke werkplaats
  • Altijd een eerlijke offerte

Natuursteen vensterbanken voor buiten

Woont u in een oud huis of juist heel modern? Goede kans dat we een vensterbank kunnen leveren die past bij de stijl van uw woning of bedrijfspand. Er zijn namelijk oneindig veel stijlen en kleuren te verkrijgen. Graniet en hardsteen zijn overigens de steensoorten die we het meeste toepassen voor dit doel. Met verschillende bewerkingen kan de vensterbank heel mooi op maat gemaakt worden voor de situatie. Maatwerk is wat ons vak als steenhouwers zo bijzonder maakt. In onze showroom kunnen we aan de hand van monsters samen de juiste materiaalkeuze maken en de gewenste afwerking, mat of glans, bepalen.

Natuursteen natuurlijk mooi

Wat ons betreft is natuursteen de beste keuze voor het afwerken van uw kozijnen. Het materiaal is uitzonderlijk duurzaam en uitstekend bestand tegen alle weersinvloeden. Breedte, diepte en dikte, we maken alles zelf op maat. De fraaie uitstraling blijft zeer lang behouden en vraagt nauwelijks onderhoud. Vocht heeft bijvoorbeeld geen enkele invloed op het materiaal.

Soorten vensterbanken:

  • Granieten vensterbanken
  • Hardstenen vensterbank

Van schets tot levering en montage

De meeste opdrachten voor natuursteen zijn bij ons maatwerk. De maatvoering is nooit een probleem. Ook doen we bewerkingen zoals binnen- en buitenhoeken. Door de situatie zelf in te meten is er geen risico voor u als opdrachtgever. Natuurstenen vensterbanken zijn, afhankelijk van de steensoort, te verkrijgen in verschillende kleuren, tekeningen en afwerkingen. Goede kans dat we de vensterbank die past bij uw woning al eens gemaakt hebben, bekijk ter inspiratie deze fotopagina. Zoekt u een vensterbank voor binnen, klik dan hier. Elk traject begint bij ons met een gedegen advies, uw wensen staan altijd centraal, wij voegen daar met plezier onze ervaring aan toe voor het beste resultaat, welkom!

ROPA Natuursteen in het kort

Vakwerk in natuursteen, op maat gemaakt in eigen werkplaats. Vertrouw op onze jarenlange ervaring voor een eerlijk advies. Daar nemen we graag alle tijd voor.

06-36499860
info@ropanatuursteen.nl
Toarnwerterleane 3
8845 SE Waaksens

Route plannen

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:
Op afspraak van 07:30 tot 17:00 uur

Zaterdag:
Op afspraak

ROPA Natuursteen