Vensterbanken voor binnen

Beste kwaliteit in natuursteen

  • Veel uit voorraad leverbaar
  • Volop keuze in materialen
  • Maatwerk voor elke situatie

Vensterbanken van natuursteen

Woont u in een huis met veel authentieke elementen, of juist heel modern? Natuursteen is altijd een goede keuze, simpelweg omdat er zoveel stijlen en kleuren mogelijk zijn. Ook in de afwerking is er veel te kiezen. Het is juist dat maatwerk ons vak zo mooi maakt. Dat begint al bij de materiaalkeuze. ROPA natuursteen levert vensterbanken in Belgisch hardsteen, composiet, marmer, graniet en kwartsiet. Mat of hoogglans, wat maar passend is voor de ruimte.

Soorten vensterbanken:

  • Composiet vensterbanken
  • Granieten vensterbanken
  • Hardstenen vensterbank
  • Marmer vensterbanken
  • Kwartsiet vensterbanken

Voor elke smaak een passende afwerking

Wat ons betreft is natuursteen de beste oplossing voor het afwerken van uw vensterbanken. Perfect op maat te maken, kleurecht, makkelijk schoon te houden en het materiaal kan tegen een stootje. Omdat de keuze in natuursteen heel divers is, kunnen we eenvoudig aansluiten op de stijl van uw interieur of bijvoorbeeld de kleur van de keuken. De diepte kan worden aangepast op de functie, smal voor extra ruimte of juist iets breder voor het opbergen van spulletjes of decoratie met groen. Vensterbanken van natuursteen zijn tijdloos en duurzaam. De fraaie uitstraling blijft zeer lang behouden, zeker met onze onderhoudstips.

Van schets tot levering en montage

De meeste aanvragen voor natuursteen zijn maatwerk. Vrijwel elke maat is mogelijk. Ook doen we bewerkingen zoals binnen- en buitenhoeken. Door de situatie zelf in te meten voorkomen we fouten. Natuurstenen vensterbanken zijn, afhankelijk van de steensoort, te verkrijgen in verschillende kleuren, tekeningen en afwerkingen. Zoekt u een vensterbank of dorpel voor buiten, klik dan hier. Elk traject begint bij ons met een gedegen advies, uw wensen staan altijd centraal. Wij voegen daar met plezier onze ervaring aan toe voor het beste resultaat.

ROPA Natuursteen in het kort

Vakwerk in natuursteen, op maat gemaakt in eigen werkplaats. Vertrouw op onze jarenlange ervaring voor een eerlijk advies. Daar nemen we graag alle tijd voor.

06-36499860
info@ropanatuursteen.nl
Toarnwerterleane 3
8845 SE Waaksens

Route plannen

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:
Op afspraak van 07:30 tot 17:00 uur

Zaterdag:
Op afspraak

ROPA Natuursteen