Grafmonumenten

Met gevoel en aandacht gemaakt

  • Totaalpakket in grafmonumenten
  • Oog voor detail
  • Ruim 25 jaar ervaring

Natuursteen grafmonumenten

Kort na een overlijden breekt er vaak een drukke tijd vol emoties aan. Er moeten veel beslissingen genomen worden. Neem de tijd om een weloverwogen keuze te maken zo is ons advies. U bent welkom voor een vrijblijvende eerste kennismaking. Aan de hand van voorbeelden en materiaalmonsters leiden we u in alle rust langs mogelijkheden voor het grafmonument.

Steeds weer uniek

Een staande of liggende zerk, de steensoort, het model, de afmetingen, het opschrift, lettertype, kleur van de letters, er valt veel te kiezen. Wij helpen u hierbij. Samen maken we dit tot een plezierige respectvolle ervaring met een mooi eindresultaat. Grafmonumenten en de grafbedekking moeten aan vaste bepalingen voldoen, maar daarbinnen is er veel mogelijk. De keuze voor een grafbedekking is bijvoorbeeld aan uzelf. Voordelen zijn de extra afscherming, de nette afwerking en het geringe onderhoud in het geval van een gesloten versie. Naast de grafbedekking is er nog de mogelijkheid om bijvoorbeeld een open ruimte voor groen, een vaas of een lantaarn mee te nemen in het ontwerp. Kiest u voor cremeren, ook daarvoor maken we een passend monument in natuursteen.

Contact opnemen

Bel: 06-36499860

Offerte aanvragen

Geheel vrijblijvend

Totaalpakket in grafmonumenten

Van het eerste adviesgesprek tot het uitzoeken van de steen, de kleur en de belettering. Wij denken graag met u mee. Het grafmonument wordt volledig door onszelf gemaakt, inclusief alle bewerkingen die er nodig zijn zoals de tekst of een persoonlijke tekening. Is alles geregeld dan doen we tot slot ook de plaatsing en later het onderhoud.

Bezoekafspraak maken

Zoekt u een betrouwbaar bedrijf voor het maken van een grafmonument? Of voor het onderhoud of de renovatie van een bestaand grafmonument? Wij nemen de tijd om dit samen met u te bespreken. ROPA natuursteen is telefonisch en via de app bereikbaar op 06-36499860. De werkplaats in Waaksens is van maandag t/m vrijdag op afspraak geopend van 7:30 tot 17:00 uur. Langskomen op zaterdag of in de avonduren is in overleg ook mogelijk.

ROPA Natuursteen in het kort

Vakwerk in natuursteen, op maat gemaakt in eigen werkplaats. Vertrouw op onze jarenlange ervaring voor een eerlijk advies. Daar nemen we graag alle tijd voor.

06-36499860
info@ropanatuursteen.nl
Toarnwerterleane 3
8845 SE Waaksens

Route plannen

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:
Op afspraak van 07:30 tot 17:00 uur

Zaterdag:
Op afspraak

ROPA Natuursteen