Dorpels

Kwaliteit in hardsteen of graniet

  • Vakwerk uit Friesland
  • Ruim 25 jaar ervaring
  • Vorm en functie perfect samengebracht

Alle soorten natuursteen dorpels

In eigen werkplaats maken we dorpels voor buiten- en binnen, deuren en ramen. Raamdorpels voor binnen staan onder vensterbanken. In kleine aantallen voor de particulier, voor zakelijk kan het ook om grote series gaan. Een goed gekozen raamdorpel beschermt het metselwerk onder de raampartijen tegen vocht. Het is dus een behoud voor uw woning. Ook voor buitendeuren en tussendeuren hebben we een passende oplossing, denk aan de bijkeuken of badkamer. De neut, het onderste deel van de kozijnstijlen, kan in dezelfde steensoort worden uitgevoerd. Een natuurstenen dorpel is een verfraaiing voor vele jaren, ook bij intensief gebruik (denk aan deuren) is de slijtage nihil. ROPA natuursteen levert dorpels in Belgisch hardsteen of graniet. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste materiaalkeuze.

Fraai afgewerkt voor elke situatie

Natuursteen is een uitstekende keuze voor het afwerken van uw ramen of deuren. De dorpels zijn maatvast, kleurecht en kunnen tegen een stootje. Met de verschillende steensoorten is er altijd een passende keuze voor uw huis. De maatvoering steekt vaak erg nauw, de dorpels moeten exact aansluiten op het kozijn of de deur, desgewenst komen we de situatie daarom zelf opnemen. Dorpels voor buitendeuren leveren we zowel schuin met een zogenaamde opkant als geheel vlak. Die profilering is belangrijk voor een wind- en waterdichte aansluiting op de deur zelf. In lengte gaan we doorgaans tot 2.30 meter uit een stuk, dat kan nodig zijn bij een garagedeur of schuifpui. Dorpels worden zowel geschuurd als gezoet afgewerkt.

Vraag een offerte

ROPA natuursteen is een klein en ambachtelijk bedrijf dat zich richt op maatwerk voor de woningbouw. Als klant praat je rechtstreeks met de makers, een deskundig team dat eerlijk advies geeft bij alle stappen die nodig zijn om van natuursteen een mooi eindresultaat te maken. Kom gerust bij ons langs in de showroom of bel voor een afspraak, dan bespreken we de wensen en de mogelijkheden. Op basis daarvan kunnen we dan ook een nette prijs geven voor het materiaal en de nodige bewerkingen.

ROPA Natuursteen in het kort

Vakwerk in natuursteen, op maat gemaakt in eigen werkplaats. Vertrouw op onze jarenlange ervaring voor een eerlijk advies. Daar nemen we graag alle tijd voor.

06-36499860
info@ropanatuursteen.nl
Toarnwerterleane 3
8845 SE Waaksens

Route plannen

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:
Op afspraak van 07:30 tot 17:00 uur

Zaterdag:
Op afspraak

ROPA Natuursteen