Natuursteen voor binnen

Vakwerk in keukenbladen, vensterbanken en interieur afbouw

  • Eigen werkplaats + showroom
  • 25 jaar ervaring in natuursteen
  • Vakwerk tegen eerlijke prijzen

Natuursteen op maat voor uw interieur

ROPA natuursteen produceert maatwerk in eigen werkplaats uit Belgisch hardsteen, composiet, marmer, graniet en kwartsiet. Van het eerste idee tot de uitvoering. Ook de plaatsing doen we zelf, zo dragen we zorg voor garantie, breekbaarheid en deskundigheid. Het werken met natuursteen is een ambacht dat we met veel passie doen.

Natuursteen kan in het interieur worden toegepast voor aanrechtbladen, vensterbanken of bijvoorbeeld een tafel. Ook leveren we maatwerk in interieur afbouw, denk aan de ombouw van een schouw. Voor deze toepassingen zijn de vijf meest gebruikte natuursteen soorten voorhanden, veel daarvan hebben we ook op voorraad en kan in de werkplaats worden gevoeld en bekeken. We vertellen graag meer over alle keuzemogelijkheden. Natuursteen is tijdloos en altijd uniek.

Keukenbladen van natuursteen

ROPA levert werkbladen in Belgisch hardsteen, composiet, marmer, graniet en kwartsiet. Steeds weer uniek door de eigen tekening.
Met onze ervaring geven we graag advies voor uw situatie, komen we het blad vooraf inmeten en bespreken we de montage van accessoires zoals een spoelbak rechtstreeks. Omdat u voor de productie van het keukenblad direct zaken doet met de makers is er veel mogelijk.

Lees hier meer over de mogelijkheden van natuursteen voor uw keuken.

Contact opnemen

Bel: 06-36499860

Offerte aanvragen

Geheel vrijblijvend

Natuursteen vensterbanken

Met de keuze voor natuursteen zit u altijd goed. De natuurlijke materialen passen in elk type huis, of dat nu modern of klassiek is. Ook in een strakke kantooromgeving wordt graag voor een hardsteen oplossing gekozen omdat het onverwoestbaar en makkelijk te onderhouden is.
Elke vensterbank wordt in onze werkplaats op maat gemaakt, een uniek exemplaar of een hele serie volgens de specificaties van de architect of de aannemer. Wij leveren vensterbanken in Belgisch hardsteen, composiet, marmer, graniet en kwartsiet. Kortom, voor ieder interieur de juiste sfeer. De materialen kunnen zowel gepolijst als gezoet (mat) worden afgewerkt.

Klik hier voor meer informatie over onze werkbladen.

Interieur afbouw met natuursteen

Naast aanrechtbladen en vensterbanken kent natuursteen nog veel meer toepassingen in huis. Het materiaal kan in verschillende diktes gezaagd worden en laat zich zowel mat (gezoet) als in hoogglans afwerken, precies op smaak voor uw interieur. Natuursteen wordt bijvoorbeeld veel toegepast rond haarden en kachels. Het is hittebestendig en makkelijk schoon te maken. Vanuit de eigen werkplaats leveren we ook bladen voor (bijzet)tafels, kasten en als afwerking van andere interieurdelen zoals trappen, opstapjes en plinten. Ook in de badkamer wordt regelmatig natuursteen toegepast. De keuze voor natuursteen is tijdloos en stijlvol. Wij adviseren u graag persoonlijk over een mooie oplossing voor uw situatie.

Lees hier meer over natuursteen afwerking.

Vraag een offerte

ROPA natuursteen is een klein en ambachtelijk bedrijf dat zich richt op maatwerk voor de woningbouw. Als klant praat je rechtstreeks met de makers, een deskundig team dat eerlijk advies geeft bij alle stappen die nodig zijn om van natuursteen een mooi eindresultaat te maken. Bel  06-36499860 voor een afspraak en kom gerust bij ons langs, dan bespreken we de wensen en de mogelijkheden. Op basis daarvan kunnen we dan ook een prijs geven voor het materiaal en de nodige bewerkingen.

ROPA Natuursteen in het kort

Vakwerk in natuursteen, op maat gemaakt in eigen werkplaats. Vertrouw op onze jarenlange ervaring voor een eerlijk advies. Daar nemen we graag alle tijd voor.

06-36499860
info@ropanatuursteen.nl
Toarnwerterleane 3
8845 SE Waaksens

Route plannen

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:
Op afspraak van 07:30 tot 17:00 uur

Zaterdag:
Op afspraak

ROPA Natuursteen